Home > Zonwering

Zonwering van topkwaliteit!

Mevac levert en plaatst alle soorten van zonweringen. Geniet van uw terras en omgeving met een knikarmscherm, bescherm uw woning tegen oververhitting via de ramen met de windvaste screens of voorzie uw veranda van zonwering!

Liever architecturale zonwering die bij de stijl van uw woning past? Kom dan snel onze Loggiapanelen ontdekken! En dit alles op maat gemaakt van uw woning. Heerlijk genieten van betaalbaar comfort!

 
 

Doekzonwering

Met screens (of doekzonwering) regelt u het zonlicht op een dynamische manier. Het systeem wordt gemonteerd in of op de dag en past dankzij een ruime kleurkeuze bij elke bouwstijl. Omwille van de transparantie van de doeken blijft het buitenzicht met neergelaten screens bovendien helemaal intact.

Een knikarmscherm is de ideale oplossing voor als je toch op je terras wil blijven zitten terwijl de zon er opstaat. U kan deze afwerken met geïntegreerde verlichting of een afrolbare volant.

Ook voor horizontale ramen (veranda), schuiframen en hoekramen biedt Renson een gepaste zonweringsoplossing.

Klik hier voor ons volledige aanbod…

Structurele zonwering

Bij een strakke woning hoort ook strakke zonwering. Renson heeft zijn gamma structurele zonwering fors uitgebreid met de Loggia schuifpanelen en de Sunclips.

Klik hier voor ons volledige aanbod…

MEVAC NV

Aarschotsesteenweg 200B        
2230 Herselt    

Wilt u meer van ons weten
016 56 88 00

info@mevac.be

Geregistreerd aannemer
BTW 0436.990 245

Handelsregister:
022 710
RPR Turnhout