Home > Zonwering knikarmscherm

Zonwering knikarmscherm

Is de passende zonwering voor uw woning een knikarmscherm? Dan bent u bij Mevac aan het juiste adres. Al sinds 1989 houden wij ons bezig met het aanbieden van verschillende soorten zonwering, waaronder een knikarmscherm. Al onze producten worden in ons eigen atelier vervaardigd, waardoor wij de kwaliteit en lange levensduur te allen tijde waarborgen. Wanneer u bij ons kiest voor een knikarmscherm, of andere zonwering, kiest u voor kwaliteit.

Ruim aanbod aan zonwering, zoals een knikarmscherm

Wij bieden verschillende soorten zonwering aan, altijd van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u bij ons terecht voor doekzonwering, screens of structurele zonwering. Wij begrijpen dat u zo lang mogelijk van het buitenleven wilt genieten. Daarom kan een soort zonwering als een knikarmscherm de ideale oplossing bieden. Zo geniet u van uw terras en bepaalt u zelf of u in de zon wilt zitten of liever in de schaduw. Daarnaast zijn de knikarmschermen op maat beschikbaar, waardoor een afwerking met bijvoorbeeld een afrolbare volant of geïntegreerde verlichting mogelijk is.

Kom langs in onze showroom in Herselt en ontdek alle mogelijkheden

Buiten een knikarmscherm of de andere vormen van zonwering die wij aanbieden, bieden wij ook terrasoverkappingen, rolluiken, hekwerken en poorten aan. Ook deze vervaardigen wij allen in onze atelier en zijn volledig aan uw wensen en eisen aan te passen. Benieuwd naar onze werkzaamheden? Kom dan langs in onze showroom. Hier bewondert u onze producten in het echt, maar doet u ook eenvoudig inspiratie op. Bespreek met ons uw wensen in de showroom of neem contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be

MEVAC NV

Aarschotsesteenweg 200B        
2230 Herselt    

Wilt u meer van ons weten
016 56 88 00

info@mevac.be

Geregistreerd aannemer
BTW 0436.990 245

Handelsregister:
022 710
RPR Turnhout