Perfecte oplossingen

Uitstekende service

Maatwerk aan huis

Home > Veranda overkapping

Veranda overkapping

Een huis met een veranda met overkapping is heerlijk, dit omdat u ieder jaar langer van uw buitenruimte geniet. Maar, voor het plaatsen van een veranda met overkapping wilt u natuurlijk enkel een expert inschakelen. Profiteer in dat geval van de expertise van Mevac. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren en installeren van de mooiste overkappingen voor veranda’s en terrassen. Wij ontvangen u graag in onze toonzaal!

Een veranda met overkapping in Herselt biedt oneindig veel mogelijkheden

Een veranda met overkapping van Mevac biedt ontzettend veel mogelijkheden. Allereerst bieden wij verschillende modellen aan van het gerenommeerde merk RENSON. Daarnaast zijn onze overkappingen uit te breiden met:

  • Verwarming
  • Zijwanden, doorzichtig of ondoorzichtig
  • Zonwerend dak met lamellen die u desgewenst openzet
  • Muziekinstallatie

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Wilt u de mogelijkheden voor een veranda met overkapping eens in het echt komen bewonderen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u inspiratie opdoen, maar is het ook mogelijk om uw wensen met ons te bespreken. Op basis hiervan kunnen wij een offerte op maat maken, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Alle producten worden volledig op maat gemaakt

U kunt bij ons voor meer terecht dan enkel een veranda met overkapping. Denk hierbij aan poorten, verschillende zonweringen, terrasoverkappingen, rolluiken, hekwerken en meer. Al onze producten hebben de mogelijkheid om volledig op maat gemaakt te worden. Wenst u hier meer informatie over te ontvangen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be.

MEVAC NV

Aarschotsesteenweg 200B        
2230 Herselt    

Wilt u meer van ons weten
016 56 88 00

info@mevac.be

Geregistreerd aannemer
BTW 0436.990 245

Handelsregister:
022 710
RPR Turnhout