• Betaalbaar comfort
  • Op maat voor uw woning
  • Kwaliteit

Terrasoverkapping met lamellen


Een terrasoverkapping met lamellen voor een aantrekkelijke prijs vindt u bij Mevac NV. Wij zijn officieel RENSON ambassador, wat inhoudt dat wij iedere terrasoverkapping, met of zonder lamellen, in onze showroom kunnen tonen. Wij kunnen u adviseren over de beste keuze en prijs voor een terrasoverkapping. Lamellen hebben hierbij als voordeel dat ze meestal automatisch met een druk op de knop open en dicht gezet kunnen worden. Zo heeft u altijd zon in uw tuin wanneer u dat wilt en schaduw wanneer het te warm wordt. Kom snel kijken in onze showroom naar de RENSON terrasoverkappingen en laat u verbazen door de kwaliteit en de fraaie aanblik die een terrasoverkapping met lamellen u biedt.

Vraag ons om informatie

Terrasoverkapping met lamellen, vraag een offerte op voor de prijs

Aangezien wij iedere terrasoverkapping met lamellen volledig kunnen aanpassen aan uw wensen heeft u voor de prijs een offerte nodig. Het is daarom verstandig om eerst advies in te winnen bij Mevac NV en samen met een van onze specialisten tot een goede keuze te komen. Bij Mevac NV heeft u de keuze uit de volgende modellen wanneer u een terrasoverkapping met lamellen wilt:

  • Camargue;
  • Algarve;
  • Skye.

Al deze modellen zijn voorzien van aluminium lamellen die bestand zijn tegen de weersinvloeden. De prijs van een terrasoverkapping met lamellen wordt mede bepaald door de opties die u hierbij wilt zoals zijwanden, verlichting, verwarming of zelfs muziek.

Kom snel langs voor een sfeerimpressie

Het belangrijkste bij een terrasoverkapping met lamellen is het gevoel dat u erbij krijgt. Ziet u uzelf en uw vrienden en familie onder de ene of de andere terrasoverkapping zitten? Kom dus snel kijken bij Mevac NV en laat u overtuigen van de kwaliteit van onze terrasoverkappingen. Heeft u vragen over een specifieke terrasoverkapping met lamellen zoals bijvoorbeeld de prijs? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 016/56.88.00 of mail naar [email protected]
 

Relevante informatie:

Terrasoverkapping plaatsen | Aluminium terrasoverkapping | Garagepoorten westerlo