Home > Aluminium terrasoverkapping

Op zoek naar een expert in het plaatsen van een aluminium terrasoverkapping? Dan moet u bij Mevac zijn. Wij staan al sinds 1989 garant voor de juiste service, gedetailleerde offertes, gratis opmetingen en het leveren en plaatsen van de producten door ons eigen professioneel team. U bent welkom in onze toonzaal voor vrijblijvend advies over de aluminium terrasoverkapping op maat.

Een aluminium terrasoverkapping van RENSON

Mevac is een RENSON-ambassadeur. Dit wil zeggen dat wij de RENSON-producten tonen in onze toonzaal, professioneel advies bieden en u kunnen bijstaan bij de keuze voor het door u gewenste product. Bovendien bieden wij dat het aangekochte product op een professionele en degelijke manier geplaatst wordt dankzij ons ervaren projectteam. Daarnaast beschikt ons team over voldoende kennis en kunde om u alles te vertellen over de RENSON-producten dat u maar wilt weten. Als Renson-ambassador laten wij u graag in onze toonzaal al genieten van een Renson aluminium terrasoverkapping. Met een aluminium terrasoverkapping kunt u uw woonomgeving vergroten en langer genieten van het buitenleven. Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar kunt u genieten van uw tuin. De uitbreidingsmogelijkheden zorgen gegarandeerd voor plezier en comfort. Bij de terrasoverkappingen onderscheiden wij 2 types: de overkapping met kantelbare lamellen en de overkapping met hellende daken. Renson geeft u de keuze om de structuur (dak + kolommen) en de lamellen een verschillende kleur te geven. Zo kunt u uw overkapping volledig samenstellen naar eigen smaak.

Algarve

Deze eenvoudige en praktische terrasoverkapping biedt een zonwerend dak met roteerbare lamellen. De zijden kunnen voorzien worden van beweegbare wandelementen die aanvullende beschutting realiseren. Verkrijgbaar in een groot aanbod van standaardafmetingen.

Lees meer en bekijk foto’s

 

Camargue

Een innoverende terrasoverkappeing met een lamellendak, dat langs de zijden afgesloten kan worden door geïntegreerde windvaste fixscreens. Aan de kwaliteit van de afwerking werd veel aandacht besteed. Bevestigingsonderdelen zijn nagenoeg onzichtbaar. Camargue is volledig maatwerk.

Lees meer en bekijk foto’s

 

Lagune

Deze terrasoverkapping van Renson is de enige met windvaste doekzonwering geïntegreerd in de structuur. De basisstructuur kan volledig gesloten worden waarbij het doekzonweringsdak waterdicht en toch lichtdoorlatend is. Mogelijkheden tot uitbreiden met licht, screens en glaswanden mogelijk.

Lees meer en bekijk foto’s

 

Lapure

De stijlvolle en minimalistische Lapure bestaat uit een zon -en waterwerend screendak dat rust op elegante, discrete aluminium kolommen (zonder storende laterale verbinding) en verankerd is aan een bestaande gevel. Bij een open dak kan men genieten van de zon terwijl de lichte structuur visueel niet stoort.

Lees meer en bekijk foto’s

 

Kosten van de aluminium terrasoverkapping

De prijs van de aluminium terrasoverkapping is afhankelijk van uw eisen en wensen. Zo kan hij geheel standaard geleverd worden met alleen een soort afdak, maar ook luxueus worden uitgevoerd met verwarming, doorzichtige zijwanden en een zonnedak met lamellen. Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos. Plan snel een afspraak met ons in of kom langs in onze toonzaal. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw aluminium terrasoverkapping op maat! Raadpleeg de website van Renson outdoor via http://renson-outdoor.be/. Wilt u graag uitleg over onze kwaliteitsproducten? Contacteer ons vandaag nog via +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be en vraag ons om advies.

MEVAC NV

Aarschotsesteenweg 200B        
2230 Herselt    

Wilt u meer van ons weten
016 56 88 00info@mevac.be

Geregistreerd aannemer
BTW 0436.990 245

Handelsregister:
022 710
RPR Turnhout