Home > Terrasoverkapping

Op zoek naar een expert in het plaatsen van een aluminium terrasoverkapping? Dan moet u bij Mevac zijn. Wij staan al sinds 1989 garant voor de juiste service, gedetailleerde offertes, gratis opmetingen en het leveren en plaatsen van de producten door ons eigen professioneel team. U bent welkom in onze toonzaal voor advies en een vrijblijvende prijsofferte van uw ideale terrasoverkapping.

Een terrasoverkapping van Renson, maatwerk naar uw wens

Dankzij een Renson terrasoverkapping kun je nog meer genieten van je buitenruimte en tuin. De mogelijkheden om je te beschermen tegen wind, zon, regen of koude zijn legio en de uitbreidings- en personalisatiemogelijkheden divers. Je tuin of terras wordt daardoor een natuurlijk verlengstuk van je huis zodat je in optimale omstandigheden, met het grootste comfort, tijd buiten kunt doorbrengen. 

Volledig aangepast aan je eigen stijl en in functie van je eigen wensen zorgen de outdoor producten van Renson voor die extra leefruimte. Of het nu is om te barbecueën met vrienden, van de zon te genieten of in alle rust een stukje me-time of tijd met familie te beleven, we herleven als we meer tijd buiten kunnen spenderen om die leuke momenten te beleven.

Voor elke stijl van woning is er wel een mooie buitenaankleding met de verschillende outdoor producten van Renson. Ze vormen een elegant geheel met uw woning. Zo kan u het ganse jaar rond genieten van uw tuin en terras.

Algarve

Deze praktische terrasoverkapping met 150° kantelbare lamellen biedt u de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe u uw zonwering/ventilatie wenst. In gesloten stand vormen de lamellen een waterdicht dak, het regenwater wordt afgevoerd door de afvoergoot naar de kolommen. Door zijn elegante, lichte vormgeving en beschikbaarheid in alle RAL kleuren, past deze Algarve bij iedere bouwstijl; hedendaags, klassiek of modern. De Algarve wordt volledig op maat gemaakt, alles naar uw wens.
Lees meer…

 

Camargue

Een innoverende terrasoverkappeing met een lamellendak, dat langs de zijden afgesloten kan worden door geïntegreerde windvaste fixscreens. Aan de kwaliteit van de afwerking werd veel aandacht besteed. Bevestigingsonderdelen zijn nagenoeg onzichtbaar. De Camargue wordt volledig op maat gemaakt.
Lees meer… 

 

 

Lapure

De stijlvolle en minimalistische Lapure bestaat uit een zon -en waterwerend screendak dat rust op elegante, discrete aluminium kolommen (zonder storende laterale verbinding) en verankerd is aan een bestaande gevel. Bij een open dak kan men genieten van de zon terwijl de lichte structuur visueel niet stoort.
Lees meer…

 

 

 

 

Kosten van de aluminium terrasoverkapping

De prijs van de aluminium terrasoverkapping is afhankelijk van uw eisen en wensen. Zo kan hij geheel standaard geleverd worden met enkel het dak en de kolommen, maar ook luxueus worden uitgevoerd met verlichting, verwarming, windvaste screens, glazen schuifwanden, vaste wanden of aluminium schuifpanelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.  

Plan snel een afspraak met ons in of kom langs in onze toonzaal. Contacteer ons vandaag nog via info@mevac.be en vraag ons om advies.

Kan je niet wachten? Configureer uw overkapping hier.

Met de nieuwe ‘online configurator’ en de ‘Augmented Reality’ app van Renson kan je voortaan elke terrasoverkapping of carport in een virtuele versie in je tuin, boven je terras of tegen je woning plaatsen. Zo krijg je een realistisch idee van hoe die eruit zal zien bij jou thuis en kan je makkelijk en snel op zoek naar de overkapping of carport van jouw dromen.

Hoe ga je te werk? Stel eerst je overkapping samen in de online configurator en sla die op. Download daarna de ‘Renson AR App’ en laad de geconfigureerde overkapping in. Nu kun je jouw terrasoverkapping of carport in detail bekijken op de plaats waar die moet komen: in je tuin, boven je terras of tegen je woning. Begin alvast weg te dromen…

Bekijk hier de tutorial.

MEVAC NV

Aarschotsesteenweg 200B        
2230 Herselt    

Wilt u meer van ons weten
016 56 88 00

info@mevac.be

Geregistreerd aannemer
BTW 0436.990 245

Handelsregister:
022 710
RPR Turnhout

Bekijk hier onze realisaties