Geniet van het buitenleven met terrasoverkappingen van RENSON!


Met een terrasoverkapping kunt u uw woonomgeving vergroten en langer genieten van het buitenleven. Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar kunt u genieten van uw tuin. De uitbreidingsmogelijkheden zorgen gegarandeerd voor plezier en comfort.


Bij de terrasoverkappingen onderscheiden wij 2 types: de overkapping met kantelbare lamellen (Algarve en  Camargue) en de overkapping met doeken (Lagune, Lapure en Toscane)
 


Algarve


Deze eenvoudige en praktische terrasoverkapping biedt een zonwerend dak met roteerbare lamellen. De zijden kunnen voorzien worden van beweegbare wandelementen die aanvullende beschutting realiseren. Verkrijgbaar in een groot aanbod van standaardafmetingen.

Lees meer en bekijk foto's

 

Camargue


Een innoverende terrasoverkappeing met een lamellendak, dat langs de zijden afgesloten kan worden door geïntereerde windvaste fixscreens. Aan de kwaliteit van de afwerking werd veel aandacht besteed. Bevestigingsonderdelen zijn nagenoeg onzichtbaar. Camargue is volledig maatwerk.

Lees meer en bekijk foto's


Lagune


Deze terrasoverkapping van Renson is de enige met windvaste doekzonwering geïntegreerd in de structuur. De basisstructuur kan volledig gesloten worden waarbij het doekzonweringsdak waterdicht en toch lichtdoorlatend is. Mogelijkheden tot uitbreiden met licht, screens en glaswanden mogelijk.
Lees meer en bekijk foto's

 

Lapure


De stijlvolle en minimalistische Lapure bestaat uit een zon -en waterwerend screendak dat rust op elegante, discrete aluminium kolommen (zonder storende laterale verbinding) en verankerd is aan een bestaande gevel. Bij een open dak kan men genieten van de zon terwijl de lichte structuur visueel niet stoort.
Lees meer en bekijk foto's


Toscane


Deze veelzijdige openvouwbare terrasoverkapping bestaat uit een zon -en waterwerend screendak dat rust op elegante, aluminium kolommen  en verankerd is aan een bestaande gevel. Mogelijkheden tot uitbreiden met glaswanden, screens of schuifpanelen.


Raadpleeg hier de brochure van ons outdoor-gamma.

Raadpleeg de website van Renson outdoor: http://renson-outdoor.be/


Wilt u graag uitleg over onze kwaliteitsproducten? Contacteer ons vandaag nog. Vraag ons om advies.