Home > Structurele zonwering

Structurele zonwering

Structurele zonwering is een vorm van zonwering die de laatste tijd flink in opkomst is. Hierbij beschermt de zonwering u het hele jaar door tegen de zon en houdt de warme binnen wanneer het buiten koud wordt. Structurele zonwering is er in vele verschillende soorten, maten en uitvoeringen, waardoor het maken van een keuze vaak lastig kan zijn. Schakel dan Mevac in. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een structurele zonwering.

Loggia panelen 

Wij bieden Loggia-panelen aan als structurele zonwering. Dit zijn panelen die zijn opgebouwd uit kaders, met invulling van aluminiumlamellen (Loggialu), houten lamellen (Loggiawood) of screens (Loggiacreen). De Loggia-panelen zijn toepasbaar voor meerdere multifunctionele elementen zoals zonwering, afsluiting, lichtregeling, ventilatie of als scheidingswand. Wilt u liever geen inkijk? Kies dan voor de Loggiawood Privacy Type. Hierbij zijn de lamellen manueel kantelbaar voor een dichte of volledig open positie.

Bekijk hier ons realisaties

Sunclips

Buiten Loggia-panelen, bieden wij ook Sunclips aan als structurele zonwering. De Sunclips houdt de zonnestralen tegen voor ze bij de glaspartij kunnen komen. Ongewenste warmte en storend lichtinval krijgen zo geen kans meer. De mogelijkheden voor structurele zonwering zijn dus eindeloos en Mevac staat u graag bij in het maken van een juiste beslissing.

Bekijk hier ons realisaties

De mogelijkheden zijn eindeloos… 

Bij vragen of voor meer informatie kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. U bereikt ons door te bellen naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u alle structurele zonwering in het echt bewonderen, maar ook onze terrasoverkappingen, poorten, rolluiken en hekwerken

 

MEVAC NV

Aarschotsesteenweg 200B        
2230 Herselt    

Wilt u meer van ons weten
016 56 88 00

info@mevac.be

Geregistreerd aannemer
BTW 0436.990 245

Handelsregister:
022 710
RPR Turnhout