Home > Rolluiken

Mevac NV levert en plaatst al uw rolluiken op maat, zowel inbouwrolluiken als voorzetrolluiken.

Voorzetrolluiken worden geplaatst zowel in als op de dagsteen. Er wordt steeds gewerkt met aluminium geïsoleerde lamellen. De lamellen zijn verkrijgbaar in een 10-tal standaard kleuren. De aluminium geplooide kast (afgeschuind of afgerond), geleiders met borsteldichting en onderlijst met rubberdichting zijn verkrijgbaar in een 15-tal standaardkleuren, maar kunnen tevens gelakt worden in RAL kleur naar keuze.
De bediening gebeurt manueel, met lint en opwinder; of elektrisch met opbouw schakelaar of zender RTS

Ook heeft u bij de voorzetrolluiken de mogelijkheid om voeding te voorzien via een zonnepaneel dat geïntegreerd zit in het kastprofiel. Hier vindt u de folder van de Bubendorff ID2 Solar.
Verder hebben we een model waarbij u de lamellen zelf kan kantelen. Hier de folder van de Bubendorff Activ’Home.

Bij inbouwrolluiken gaat het om een ander verhaal. Vaak gaat het om renovatie, dus afbraak van een oud pvc of houten rolluikblad, dat dan wordt vervangen door een nieuw exemplaar, waar u bij de lamellen keuze heeft tussen zowel de PVC lamel (lichter & goedkoper) als de aluminium lamel (isolerend & inbraakwerend). De inbouwrolluiken kunnen manueel bediend worden met lint of elektrisch bediend worden met motor. Ook kunnen bestaande rolluikbladen door ons geautomatiseerd worden.

Wilt u graag uitleg over onze kwaliteitsproducten? 
Contacteer ons vandaag nog. Vraag ons om advies.

MEVAC NV

Aarschotsesteenweg 200B        
2230 Herselt    

Wilt u meer van ons weten
016 56 88 00

info@mevac.be

Geregistreerd aannemer
BTW 0436.990 245

Handelsregister:
022 710
RPR Turnhout