Perfecte oplossingen

Uitstekende service

Maatwerk aan huis

Home > Lamellen terrasoverkapping

Lamellen terrasoverkapping

Een lamellen terrasoverkapping tegen een aantrekkelijke prijs vindt u bij Mevac. Wij zijn een officieel RENSON-ambassadeur, wat inhoudt dat wij iedere terrasoverkapping in onze toonzaal kunnen tonen. Wij kunnen u daarnaast adviseren over de beste keuze en prijs voor een lamellen terrasoverkapping. Kom de RENSON-terrasoverkappingen snel bewonderen in onze toonzaal en laat u verbazen over de kwaliteit en mooie aanblik die een lamellen terrasoverkapping u biedt.

Hoogwaardige lamellen terrasoverkapping in Herselt

Lamellen hebben het voordeel dat u ze meestal automatisch met een druk op de knop open en dicht kunt doen. Zo heeft u altijd zon in uw tuin wanneer u dat wenst en schaduw wanneer het te warm wordt. De lamellen terrasoverkappingen die wij aanbieden, zijn:

Al deze modellen zijn voorzien van aluminium lamellen die bestand zijn tegen de verschillende weersinvloeden. Aangezien wij elke lamellen terrasoverkapping naar uw wensen en eisen aan kunnen passen, is het gewenst om een offerte te krijgen.

Kom langs voor een sfeerimpressie

Het belangrijkste bij een lamellen terrasoverkapping is natuurlijk het gevoel wat u erbij krijgt. Ziet u uzelf met vrienden en familie onder een bepaalde terrasoverkapping zitten? Bespreek dan met ons uw wensen en wij gaan zo snel mogelijk aan de slag met uw lamellen terrasoverkapping op maat. Bezoek onze toonzaal en laat u verrassen door kwaliteit en design! Neem contact met ons op en plan een afspraak in. U bereikt ons door te bellen naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be.

MEVAC NV

Aarschotsesteenweg 200B        
2230 Herselt    

Wilt u meer van ons weten
016 56 88 00

info@mevac.be

Geregistreerd aannemer
BTW 0436.990 245

Handelsregister:
022 710
RPR Turnhout