Home > Lamellen dakoverkapping

Lamellen dakoverkapping

Een lamellen dakoverkapping kan uw woonruimte een stuk groter maken. Helemaal wanneer u gebruik maakt van de professionele terrasoverkappingen die Mevac aanbiedt, want het resultaat is een lust voor het oog.

De verschillende voordelen van een lamellen dakoverkapping

Met een lamellen dakoverkapping biedt verschillende voordelen. Zo kunt u in de zomer, met lekker weer, de lamellen openzetten en genieten van de heerlijk warme zon. Of, wanneer de zon te warm wordt, genieten van de verkoelende schaduw en nog steeds genieten van het weer buiten. In de winter, of wanneer het regent, kunt u de lamellen dakoverkapping dicht doen en u heeft zo een extra stuk binnen ruimte!

Kom langs in onze toonzaal in Herselt en ervaar de mogelijkheden met eigen ogen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze toonzaal. Hier wordt het in een oogopslag duidelijk wat Mevac met de lamellen dakoverkapping voor u kan betekenen. Tevens kunt u hier inspiratie opdoen en meteen een offerte aanvragen. Geen mogelijkheid om langs te komen, maar wilt u wel contact met ons opnemen? Dan bereikt u ons door te bellen naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn met een lamellen dakoverkapping op maat.

MEVAC NV

Aarschotsesteenweg 200B        
2230 Herselt    

Wilt u meer van ons weten
016 56 88 00

info@mevac.be

Geregistreerd aannemer
BTW 0436.990 245

Handelsregister:
022 710
RPR Turnhout