Home > Hekwerk

Hekwerk

De specialiteit van Mevac is het vervaarden en plaatsen van allerlei soorten hekwerk op maat. Uw wensen komen bij ons op de eerste plaats. Daarnaast kunt u rekenen op ervaring en vakmanschap. Onze productie vindt plaats in ons eigen atelier, waardoor wij te alle tijden de hoogwaardige kwaliteit en optimale levensduur van een hekwerk kunnen garanderen.

Een hoogwaardig hekwerk op maat

Het hekwerk wat wij produceren, wordt gegalvaniseerd, gepoederlakt en uitgerust met een motorsysteem. Naar uw wens kan het hekwerk uitgebreid worden met een codeklavier, videofonie en andere technische toepassingen. Alle hekwerken die wij produceren, kunnen op maat worden gemaakt. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en kunt u uitgaan van een hekwerk dat volledig op uw wensen aansluit.

Kom alle mogelijkheden bekijken in onze showroom in Herselt

Buiten hekwerken, is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor andere producten op maat. Denk hierbij aan poorten, zonweringen, terrasoverkappingen en rolluiken. Benieuwd naar ons aanbod en wat wij allemaal in huis hebben? Kom dan gerust langs in onze toonzaal. Hier kunt u inspiratie opdoen, maar ook de producten eens in het echt bewonderen. Bespreek met ons al uw wensen wanneer u langskomt in de showroom, of neem contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be.

MEVAC NV

Aarschotsesteenweg 200B        
2230 Herselt    

Wilt u meer van ons weten
016 56 88 00

info@mevac.be

Geregistreerd aannemer
BTW 0436.990 245

Handelsregister:
022 710
RPR Turnhout