Home > Elektrisch zonnescherm

Elektrisch zonnescherm

Heeft u al er al eens over nagedacht om een elektrisch zonnescherm aan te schaffen? Wanneer u een zonnescherm koopt, wilt u deze natuurlijk alleen aanschaffen en laten plaatsen door een expert. In dat geval staat Mevac voor u klaar. Al sinds 1989 zijn wij werkzaam in de branche en zijn wij gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een elektrisch zonnescherm.

De ontwikkeling van het elektrisch zonnescherm

Een elektrisch zonnescherm heeft de laatste jaren een stevige ontwikkeling doorgemaakt. Zo is de constructie tegenwoordig een stuk steviger, is het gebruikte textiel beter bestand tegen vuil en is de levensduur toegenomen. Maar buiten functionaliteit, geven ze ook uw exterieur een moderne touch. Daarnaast zorgt een hoogwaardig elektrisch zonnescherm ervoor dat de waarde van uw woning verhoogt, mocht u ooit besluiten deze te verkopen. Door onze jarenlange ervaring weten wij alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrische zonneschermen. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van deskundig advies op maat en u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Meer dan alleen zonweringen

Buiten een elektrisch zonnescherm, kunt u ook bij ons terecht voor andere vormen van zonwering, poorten, terrasoverkappingen, rolluiken en hekwerken. Kom ons uitgebreide aanbod bekijken in de showroom of bespreek deze wanneer u contact met ons opneemt. Dit kan door te bellen naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be. We hopen u snel van dient te mogen zijn met een elektrisch zonnescherm op maat. 

MEVAC NV

Aarschotsesteenweg 200B        
2230 Herselt    

Wilt u meer van ons weten
016 56 88 00

info@mevac.be

Geregistreerd aannemer
BTW 0436.990 245

Handelsregister:
022 710
RPR Turnhout