Perfecte oplossingen

Uitstekende service

Maatwerk aan huis

Home > Aluminium carport

Aluminium carport

Wanneer u een hoogwaardige aluminium carport wilt plaatsen, moet u bij Mevac zijn. Al sinds 1989 zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van garagepoorten. Al onze producten vervaardigen we in ons eigen atelier, waardoor wij de kwaliteit en lange levensduur waarborgen. Daarnaast zorgen wij voor een onberispelijke afwerking wanneer wij de aluminium carport komen plaatsen.

Experts in alles wat met een aluminium carport te maken heeft

Door onze jarenlange ervaring weten wij alles over het maken, leveren en plaatsen van een aluminium carport. Daarnaast brengt een aluminium carport verschillende voordelen met zich mee. Denk hierbij aan:

  • Uw auto is altijd beschermd tegen de verschillende weersinvloeden
  • Overkapping tussen uw woning en uw auto
  • Verhoogt de waarde van uw woning
  • Vijf jaar garantie en in iedere RAL-kleur leverbaar
  • Volledig op maat gemaakt

Een expert in meer dan alleen garagepoorten in Herselt

U bent van harte welkom om alle mogelijkheden voor een aluminium carport te bewonderen in onze toonzaal. Maar, wij zijn echter voor meer in te schakelen dan enkel garagepoorten. Zo leveren wij ook zonweringen, terrasoverkappingen, rolluiken en hekwerken. Daarnaast maken wij alle producten volledig op maat, waardoor deze altijd aan uw wensen en eisen voldoen. Wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +32(0)16 568 800 of stuur een e-mail naar info@mevac.be. Wij hopen u snel van dienst te zijn. 

MEVAC NV

Aarschotsesteenweg 200B        
2230 Herselt    

Wilt u meer van ons weten
016 56 88 00info@mevac.be

Geregistreerd aannemer
BTW 0436.990 245

Handelsregister:
022 710
RPR Turnhout